• Info: info@parfumi.eu
  • 031 297 000
  • 08 381 2032

Plačilni pogoji

Naročene izdelke lahko plačate  po predračunu,  povzetju ali s plačilnimi karticami Activa, Maestro, MasterCard, Visa, American Express, Diners Club.

1. Plačila po povzetju:   Uporabnik vnese zahtevane podatke in izbere plačilo po povzetju. Izdelek kupcu pošljemo na izbran naslov. Kupec ob prevzemu plača izdelek dostavni službi GLS, na željo stranke pa paket dostavi tudi Pošta Slovenije vendar mora poleg stroška dostave Pošti Slovenija poravnati še bančno provizijo. Znesek provizije je odvisen od označenega zneska, in sicer: do 96,00 € znaša provizija 1,05 € nad 96,00 € do 501,00 € znaša provizija 1 % od vrednosti nad 501,00 € znaša provizija 5,01 €.

2. Plačilo po ponudbi/predračunu z nakazilom na račun Spletni Glamur d.o.o. po ponudbi / predračunu): Uporabnik izbere opcijo plačilo po predračunu. Naknadno preko e-pošte prejme  predračun. Plačilo uporabnik izvede preko svojega elektronskega bančnega računa (npr. Klik, Bank@Net, itd.) ali ga natisne in plača na pošti. Nakup se aktivira šele, ko Spletni glamur d.o.o. prejme plačilo. Po plačilu se kupcu pošlje izdelek in račun. Pri izbiri plačila po predračunu se izognete plačilu provizije Pošti Slovenija.

3.Plačilo s karticami Activa, Maestro, MasterCard, Visa, American Express, Diners Club

  

Plačilo s kreditno kartico lahko opravite preko interneta s plačilnimi karticami Activa, Maestro, MasterCard, Visa, American Express in Diners Club ter sklepanje kredita preko kartic American Express in Diners Club.
V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste preusmerjeni na spletne strani, ki jih upravlja procesni center Activa in Banka Koper s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.

Sistem, ki ga uporablja Banka Koper in v tem trenutku resnično zagotavlja najvišjo stopnjo varnosti spletnih nakupov je standard 3D Secure CAP, ki deluje s pomočjo programov razvitih s strani MasterCarda (SecureCode) in Vise International (Verified by Visa). Poleg tega nov sistem omogoča tudi CVC (MasterCard) oz. CVV (Visa) kontrolo, kar je komplementarna varovalka pri spletnem nakupovanju. CVC oz. CVV je številka, ki se nahaja na hrbtni strani vaše kartice na podpisnem traku.

Nikjer na naši spletni strani se ne zapišejo ali shranijo podatki vaših plačilnih kartic! Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda.

Imetnikom plačilnih kartic nudimo trenutno najvarnejše spletno poslovanje.

 
Visa

kartico mora imetnik sam registrirati preko strani:
http://www.activa.si/pametnaKartica/vbv.asp

Maestro

e-nakupovanje z Maestro kartico (http://www.activa.si/kartice.asp) je možno pod pogojem, da je imetnik svojo kartico registriral na sistemu za avtentikacijo “MasterCard SecureCode”.Vse Maestro kartice sistema Activa ( pametne plačilne kartice s čipom) so avtomatično že registrirane in torej usposobljene za nakupe v naši spletni trgovini.
 Več o tem na http://www.activa.si/novica.asp?ID=35

Mastercard

kartico mora imetnik sam registrirati preko strani:

http://www.activa.si/pametnaKartica/securecode.asp

Diners Club kartica
možnost nakupa v enkratnem znesku

American Express
možnost nakupa v enkratnem znesku
 

OPOMBA: V primeru nakupa v enkratnem znesku s plačilnimi karticami Activa, Maestro, MasterCard, Visa, American Express in Diners Club se strošek nakupa poveča za 3%. Znesek se spremeni na blagajni po izbiri plačilne metode.
 
OBROČNO ODPLAČEVANJE:
 Z DINERS CLUBKARTICO

Z Diners Club International imate možnost nakupa tudi na obroke. Pri izbiri nakupa na obroke morate imeti kartico, z oznako DC UV. Višina kredita je odvisna od razpoložljivosti vašega limita na kartici.
 
• Število obrokov od najmanj 2 do največ 6 obrokov
• Nakup na obroke lahko opravite neposredno na naši spletni strani brez podpisov in dodatnih dokumentov

OPOMBA:  Ob nakupu na obroke z Diners Club kartico od 2 do 6 mesecev se strošek nakupa zviša za 5,1% vrednosti plačila. Znesek se spremeni na blagajni po izbiri plačilne metode.
Več informacij lahko najdete tudi na njihovi uradni spletni strani:  http://www.dinersclub.si/

Z AMERICAN EXPRESS KARTICO

Z American Express kartico, izdano v Sloveniji, imate tudi možnost nakupa na obroke. Višina kredita je odvisna od razpoložljivosti vašega limita na kartici.
• do 3 obrokov
• Nakup na obroke lahko opravite neposredno na naši spletni strani brez podpisov in dodatnih dokumentov

OPOMBA:  V primeru nakupa do 3 obrokov s plačilno metodo KREDIT American Express se strošek nakupa zviša za 4,75%. Znesek se spremeni na blagajni po izbiri plačilne metode.
  
Več informacij lahko najdete tudi na njihovi uradni spletni strani:  http://www.americanexpress.si/homepage.shtml

 
  • Najnižje cene v Sloveniji
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
  • Darilno zavijanje
  • Originalni izdelki